Sim only met tablet

Sim only is niet alleen voor mobiele telefoons, maar ook voor de tablet is sim only zeer geschikt. Overigens is sim only niet voor elke tablet geschikt, maar dit hangt af van de tablet. Bij tablets kan men namelijk het onderscheid maken tussen 2 verschillende soorten. Het eerste soort is de meest gebruikte en dat is de tablet met alleen wifi. Hiermee kun je dus wifi signalen oppikken en gratis mobiel internetten. De meeste mensen gebruik een tablet thuis en daar kun je dus de tablet gebruik laten maken van het internet netwerk dat je thuis gebruikt. Een tablet met alleen wifi is ook de meest goedkope variant.

Tablet geschikt voor mobiel internet

Wil je een tablet die geschikt is voor mobiel internet, dan is het zaak te kiezen voor een tablet met 3G (tegenwoordig zijn er overigens ook tablets met 4G). In elk geval zul je dus wel een tablet moeten aanschaffen die hiervoor geschikt is, want anders zal mobiel internetten verder dan met een wifi signaal dat je onderweg kunt oppikken niet mogelijk zijn en dus is ook sim only dan geen optie.

Als sim only echter wel een optie is wil je natuurlijk de goedkoopste aanbieding hebben. Voor de goedkoopste sim only aanbieding dien je wel te kijken naar sim only die daadwerkelijk geschikt is voor tablets, aangezien deze sim only verschilt van de sim only voor de mobiele telefoon. Sim only voor de tablet is relatief goedkoop, maar ook hierbij is het zaak bij diverse providers een kijkje te nemen voor het aanbod.