Aanbiedingen

Ondanks dat sim only van zichzelf al zeer goedkoop is zijn er zo nu en dan toch nog aanbiedingen van de providers van sim only. Verwacht er echter ook weer niet teveel van, want meestal gaat het slechts om kleine acties. Dit kan ook niet anders, want heel veel goedkoper als wat de standaard tarieven voor sim only zijn kan het haast niet. Wel is er al voor een hele lange tijd een aanbieding van Tele2 aan de gang, waarbij Tele2 voor sim only internet de helft van de prijs rekent voor de hele looptijd die je afsluit voor je sim only abonnement.

Helft van prijs voor sim only internet

Houd er dan wel rekening mee met de korting op je sim only internet dat zodra je je abonnement moet gaan verlengen je dus 2 keer zoveel moet gaan betalen en dat het dan misschien handig is een overstap te maken om weer gebruik te kunnen gaan maken van goedkoop internet. Echter is het tot de tijd dan je contract afloopt zeker een goede deal een sim only abonnement bij Tele2 af te sluiten, aangezien ze absoluut een van de goedkoopste sim only providers zijn.

Kortingen

Zo nu en dan zijn er dus tijdelijke kortingen. Zodra deze er inderdaad zijn kun je deze direct zien op de websites van de providers. Het mooie van sim only is dat je eigenlijk helemaal geen aanbiedingen nodig hebt om toch het idee te krijgen dat je een goede deal hebt gesloten door een sim only abonnement te gaan afsluiten.