Mobiele telefoon kopen

Bij een sim only abonnement hoort een simlockvrije telefoon. Een andere combinatie is er simpelweg niet. Heb je dus geen telefoon tot je beschikking, dan kun je deze natuurlijk altijd nog simlockvrij gaan kopen in een telecomwinkel of in een webshop waar ze deze verkopen. Houd er rekening mee dat bij de luxe smartphones je vaak flink in de buidel moet tasten om deze simlockvrij te kopen. Koop je een oude Nokia in de winkel, dan is deze voor een paar tientjes te krijgen, maar voor een smartphone moet je al gauw aan enkele honderden euro’s denken. En heb je het over een iPhone, dan zal dit bedrag nog hoger liggen dan slechts enkele honderden euro’s.

Onthou wel dat je door dit te doen uiteindelijk wel een zeer goedkoop abonnement in sim only vorm kunt gaan afsluiten. Het kan dus absoluut handig zijn om te doen, maar om er zeker van te zijn dat het voor jouw situatie ook handig is zou je wel vooraf eerst een berekening voor je zelf moeten maken.

Tweedehands mobiele telefoon

Wil je kunnen kiezen uit goedkope sim only abonnementen, maar je vindt het kopen van een losse simlockvrije telefoon nogal prijzig, dan is het een goede oplossing eens op een online marktplaats te gaan kijken naar tweedehands telefoons. Er worden heus wel goede kwaliteit tweedehands toestellen aangeboden en deze kosten doorgaans niet veel. Op deze manier kun je toch een luxe smartphone hebben met een goedkoop sim only abonnement.