Sim only abonnement

Er zijn genoeg mensen die zodra hun telefoon abonnement is geëindigd ook gelijk weer een nieuwe telefoon willen hebben om toch een beetje bij te kunnen blijven. Daar kleeft echter dus wel het nadeel aan vast dat er dan ook vaak weer een nieuw telefoon abonnement bij dient te worden afgesloten voor 1 of 2 jaar, aangezien het vaak om vrij dure telefoons gaat die als los toestel al gauw 500 euro of meer kosten. Het lijkt dan dus gunstiger om er gewoon een abonnement bij af te sluiten, maar alsnog wordt je telefoon dan een zeer dure aangelegenheid.

Wil je per se de nieuwste telefoon hebben, dan zit er echter weinig anders op dan het op deze manier te doen, alhoewel de optie van een sim only abonnement afsluiten en deze koppelen aan een (nieuw) toestel ook nog een optie is. Dit houdt dan echter in dat je dus het geldbedrag in een keer moet neerleggen om het toestel los te kunnen kopen en met de nieuwe telefoons van tegenwoordig is dat haast niet meer op te brengen.

Oud toestel gebruiken

Als je contract voor je telefoon abonnement is geëindigd blijf je vaak gewoon nog met een goed werkend en degelijk toestel zitten. Het is dan ook niet meer dan logisch dat heel veel mensen tegenwoordig besluiten te telefoon als het ware te hergebruiken met een nieuw telefoon abonnement. Dit is een zeer verstandige beslissing, want de verschillen tussen sim only abonnementen en gewone telefoon abonnementen zijn enorm. Dus doet je telefoon het gewoon nog goed, dan zou je kunnen overwegen hier een sim only abonnement voor af te sluiten om op die manier stukken goedkoper uit te kunnen zijn.