Onbeperkt bellen

Mocht je iemand zijn die echt ontzettend veel telefoneert en die het niet redt met de normale belbundels, dan is er goed nieuws voor je. Het is namelijk zo dat provider Simpel je de mogelijkheid geeft om onbeperkt te bellen elke maand. Hier hangt natuurlijk wel een prijskaartje aan (om precies te zijn is dit momenteel 30 euro per maand), maar als je maar genoeg belt zul je echt wel goedkoop uit kunnen zijn met deze belbundel. Er zijn echter nog genoeg andere belbundels om uit te kiezen en er zijn ook bijzonder ruime belbundel, waar vrijwel iedereen mee zal toekomen in een maand tijd. Mocht je toch degene zijn die denkt het niet te redden met de meest uitgebreide belbundel, dan is Simpel voor jou waarschijnlijk de ideale oplossing met de onbeperkt bellen belbundel.

Onbeperkt sms’en

Ook als je interesse uitgaat naar onbeperkt sms’en is Simpel de provider waarvoor je zou moeten kiezen. Hier is het naast onbeperkt bellen dus namelijk ook mogelijk om onbeperkt te sms’en. Hier betaal je dan momenteel op maandelijkse basis om precies te zijn 5 euro voor, dus als je erg fanatiek bent is dat een zeer goede prijs om dit voor te doen en is dit waarschijnlijk ook de goedkoopste optie die je hebt. Simpel behoort dan ook tot de providers die de goedkoopste sim only abonnementen aanbieden.

Je zou nu misschien ook nog verwachten dat Simpel de provider is die ook onbeperkt internet mogelijk maakt, aangezien dit wel mooi in het rijtje past, maar niets is minder waar. Qua mobiel internet is Simpel namelijk toch redelijk beperkt met ‘slechts’ 1000 Mb per maand.